Благодаря колега, оценявам го! По принцип, ако някой иска да му видя някоя в София (каквато и да е кола) също може да разчита!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 166 2.5 / 3.0 - помощ при покупка.
Collapse
X
-
Можете и мен да ме броите към търсещите 166, но няма да се задоволя с нищо по-малко от 3.0/3.2.
В този аспект, защо никой нищо не казва за 2.0 V6 турбо варианта? Някакви отзиви?
Той също ми се струва нелош вариант, макар че двигателя е старичък и "смален" 3.0.
П.П.
Аз не бързам да купувам, ще е най-вероятно чак догодина, така че не съм конкуренция за хубавите бройки, поне засега.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение...EDIT 2: отивам да я гледам в събота.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Карам от 2 години автоматик (либрата). Бях твърд против, а в момента не искам и да чуя за ръчни скорости. Удоволствието в града, особено в София е незаменимо. Няма го досадното 1-ва неутрална, много по-малко уморяват задръстванията. Бяга се като дявол от тамян от Thesis автоматик и от селеспийд. Едното е много чупливо, другото много недомислено за мен.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеА някой може ли да сподели впечатление за динамиката на 3.0/ 3.2 в 166? Защото тази която гледах според мен е сходна с 2.4 жтдм без чип, а трябва да е доста по-добра, за да си струва....
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
2.4 JTD не ми харесва, че "върви", като всеки дизел в малък диапазон от обороти. Има сила и въртящ момент, но 3.0 е далеч по приятен за каране и се "разгръща" по-добре. Звукът също е аргумент.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Аз мисля, че 3-ката трябва да върви доста повече от сток 2.4 жтдм! И това да се усеща. Поне от това, което съм чел във форума / гледал в ютюб. Един пример:
http://www.youtube.com/watch?v=cXXkriBI9JY'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеАз мисля, че 3-ката трябва да върви доста повече от сток 2.4 жтдм! И това да се усеща. Поне от това, което съм чел във форума / гледал в ютюб. Един пример:
http://www.youtube.com/watch?v=cXXkriBI9JY
А тук хората си купуват 6так за 3000лв и после не им се дават 500-700 за дебитомер....
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЗа някои само звукът на V6 е достатъчен аргумент... сметките се правят после.
http://www.youtube.com/watch?v=Bb7oM...eature=relatedAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Колега, с цялото ми уважение мисля, че дебитомерът е около 300лв BOSH.
EDIT: няма и 200лв http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
Сега гледам цените на частите, и като изключим носачите не виждам нищо по-скъпо от на либрата ми. Създава се някаква масова психоза колко са скъпи частите, а това вече не е вярно според мен. Освен това и носачите ако е много закъсало положението се рециклират евтино. Не искам да останете с впечатление, че не си поддържам колата, дори напротив... сменям неща, за които казват, че няма нужда и държа всичко да е наред, но няма да дам 500лв за дебитомер от Ауто Италия, като Бош е под 200лв...Last edited by duronman; d.m.y г., 23:16.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеКолега, с цялото ми уважение мисля, че дебитомерът е около 300лв BOSH.
EDIT: няма и 200лв http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Колега не казвам, че съм компетентен, но от 100 000км карам само италиански коли. Имал съм Капа, сега и либра. И двете не са ми създавали проблеми, капата я продадох в перфектно състояние. Част от ремонтите си ги правя сам, част от ремонтите се правят в много известен във форума сервиз. Не виждам защо да съм компетентен за някои неща, но да не мога да питам за модел, който не съм притежавал от вас - изпробвалите. Не разбирам защо ми казваш: "Прави впечатление че си компетентен, компютри, реални километри, ааааааууууууууу,"
Плачливи теми няма да има, не го мисли. Каквото си купя ще си го гледам, само не разбирам, защо е това дърляне...Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеКолега не казвам, че съм компетентен, но от 100 000км карам само италиански коли. Имал съм Капа, сега и либра. И двете не са ми създавали проблеми, капата я продадох в перфектно състояние. Част от ремонтите си ги правя сам, част от ремонтите се правят в много известен във форума сервиз. Не виждам защо да съм компетентен за някои неща, но да не мога да питам за модел, който не съм притежавал от вас - изпробвалите. Не разбирам защо ми казваш: "Прави впечатление че си компетентен, компютри, реални километри, ааааааууууууууу,"
Плачливи теми няма да има, не го мисли. Каквото си купя ще си го гледам, само не разбирам, защо е това дърляне...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment